You are currently viewing Airdrop — ALLEX (8 Shenjat XUSD - $8)<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">1</span> minuta lexim</span>

Airdrop - ALLEX (8 Shenjat XUSD - $8)1 minuta lexim

ALLEX - ekosistemi i decentralizuar, që synojnë krijimin e shenjave të sigurisë, с собственной криптовалютной биржей, а так-же реализующая выгодные инвестиционные возможности, для своих клиентов, с соблюдением KYC/AML.

 1. shkoni në telegram Bot dhe fillimi shtyp.
 2. Plotësoni captcha.
 3. Прочитайте правила и нажмите → I fully understand and accept.
 4. Bashkohet me një grup në telegram.
 5. Follow channel Telegram.
 6. shtypi → Done.
 7. Ndiqni lidhjen, для регистрации на бирже ALLEX: https://airdropics.com/ALLEX-Exchange
 8. Выберите способ регистрации → Email.
 9. Поставьте галочку на → I have read and agree to the ALLEX’s Term of Use.
 10. Shtoni postën tuaj, в поле → Email.
 11. shtypi → Verification.
 12. Перейдите на вашу почту, скопируйте 4-kod shifror и вставьте его соответствующее поле.
 13. Të dalë me një fjalëkalim të sigurt.
 14. shtypi → Krijo llogari.
 15. shkoni në telegram Bot dhe shtypni → Done.
 16. Вставьте вашу почту, с которой вы зарегистрировались на бирже, në telegram Bot.
 17. Нажмите “si” на страницу Facebook и поставьте лайк, të 2 поста.
 18. Отправьте вашу ссылку на профиль Facebook, në telegram Bot.
 • Ju do të merrni një → 8 argumentet XUSD - $8.

Nëse ju ka pëlqyer këtë përmbajtje, atëherë Ju lutemi të ndajnë me miqtë tuaj në rrjetet sociale, ndoshta ata si! falemnderit:-)