AirDrop: HITMEX (500 жетони BMEX - $25)<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">1</span> минут чтения</span>

AirDrop: HITMEX (500 жетони BMEX - $25)1 минут чтения

AliExpress RU&CIS

HITMEX — децентрализованная криптовалютная биржа.

  1. Зарегистрируйтесь на бирже.
  2. Почнам со читање на официјалниот профил Твитер.
  3. Приклучи се на групата телеграма.
  4. Следете канал телеграма.
  5. Нажмите “Нравится” на страницу Фејсбук.
  6. Следете група Instagram.
  7. пополни Google форма, вашиот социјален податоци, включая депозитный адрес от биржи HITMEX.
  • Ќе добиете → 500 Жетони BMEX - $25.
Ако ви се допадна оваа содржина, тогаш ве молиме споделете со вашите пријатели на социјалните мрежи, можеби ќе им се допадне! фала:-)