AirDrop: IMO Exchange EcoSystem (80 Купишта - 10 токенов USDO - $10)<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">1</span> минут чтения</span>

AirDrop: IMO Exchange EcoSystem (80 Купишта - 10 токенов USDO - $10)1 минут чтения

AliExpress RU&CIS

IMO Exchange EcoSystem — криптовалютная биржа.

 1. Оди до Телеграма Бот и кликнете почеток.
 2. Решите пример.
 3. притиснете → Start Tasks.
 4. Приклучи се на групата телеграма.
 5. притиснете → Next Step.
 6. Внеси го твојот Ethereum чанта со поддршка ERC-20.
 7. Почнам со читање на официјалниот профил Твитер и отправьте свой Корисничко име во Телеграма Бот.
 8. марка retweet и отправьте ссылку на ретвит в Телеграма Бот.
 9. Зарегистрируйтесь на бирже IMO Exchange EcoSystem и введите ваш телефон или Е-пошта, с которым вы зарегистрировались на бирже, во Телеграма Бот.
 10. Нажмите “Нравится” на страницу Фејсбук и отправьте свою ссылку на профиль в Телеграма Бот.
 11. Поставьте лайк, шминка repost и отправьте ссылку на репост в Телеграма Бот.
 • Ќе добиете → 80 Купишта - 10 Жетони USDO - $10.
Ако ви се допадна оваа содржина, тогаш ве молиме споделете со вашите пријатели на социјалните мрежи, можеби ќе им се допадне! фала:-)