AirDrop ➔ Lukki Exchange (shaka $200 000)<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">1</span> minuta lexim</span>

AirDrop ➔ Lukki Exchange (shaka $200 000)1 minuta lexim

Lukki - kriptovalyutnaya Exchange, me një ndërfaqe intuitive.

  1. Ndiqni lidhjen në barkë në telegram: https://airdropics.com/Lukki
  2. Krijo një llogari në bursën Lukki dhe të konfirmuar email-it tuaj.
  3. Bashkohet me grupin telegram.
  • Ju do të merrni një → 1 TICKET dhe një shans për të fituar një nga çmimet.
  • Nuk do të jetë rreth 2040 fituesit.
  • 10 Fituesit do të marrin → $80 000BTC.
  • tjetër 10 Fituesit do të marrin → $1000, në argumentet LOT.
  • Të gjithë fituesit e tjerë, shtim $20, në argumentet LOT.
Nëse ju ka pëlqyer këtë përmbajtje, atëherë Ju lutemi të ndajnë me miqtë tuaj në rrjetet sociale, ndoshta ata si! falemnderit:-)