AirDrop: Поинт (300 токенов PXP - $30)<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">1</span> минут чтения</span>

AirDrop: Поинт (300 токенов PXP - $30)1 минут чтения

AliExpress RU&CIS

Поинт - екосистем на блокада, имајќи крипто банка, крипто-размена, крипто паричник и систем за плаќање со крипто.

  1. Регистрирај се за веб-страница и на размена Поинт.
  2. Потврдете ја поштата.
  3. Придружи се групата во телеграма.
  4. Пријавете се за канал во телеграма.
  5. Следете канал YouTube.
  6. Нажмите “Нравится” на страницу Фејсбук.
  7. Почнам со читање на официјалниот профил Твитер.
  8. пополни Google форма, вашиот социјален податоци.
  • ќе добиете 300 Жетони PXP - $30.
Ако ви се допадна оваа содржина, тогаш ве молиме споделете со вашите пријатели на социјалните мрежи, можеби ќе им се допадне! фала:-)