Аирдроп - Прометеј (130 токенов PRO - $13)<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">1</span> минут чтения</span>

Аирдроп - Прометеј (130 токенов PRO - $13)1 минут чтения

AliExpress RU&CIS

Прометеј - децентрализирана проектот, кој ќе им помогне да се интегрираат blokcheyn технологија во бизнис процесите.

  1. Оди на овој линк: https://airdropics.com/Prometheus
  2. Следете канал телеграма.
  3. Почнам со читање на официјалниот профил Твитер.
  4. Нажмите “Нравится” на страницу Фејсбук.
  5. Следете канал YouTube.
  6. бизнис, во секоја линија, внесете социјални податоци, вклучувајќи Ethereum чанта со поддршка ERC-20.
  • Ќе добиете → 130 Жетони PRO - $13.
Ако ви се допадна оваа содржина, тогаш ве молиме споделете со вашите пријатели на социјалните мрежи, можеби ќе им се допадне! фала:-)