AirDrop: Qitcoin (175 жетони QT интервалот - $75)<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">1</span> минут чтения</span>

AirDrop: Qitcoin (175 жетони QT интервалот - $75)1 минут чтения

AliExpress RU&CIS

Qitcoin - сигурно плаќање мрежа, за купување и продажба на акции.

  1. Оди на овој линк: https://givelab.com/qitcoin/qitcoin-qtc-airdrop
  2. влезот се земе, преку Твитер.
  3. кликнете на Следете на Твитер, претплатете се на вашата сметка и кликнете Потврди.
  4. притиснете → Повторете Tweet и кликнете Потврди.
  5. притиснете → Твитирајте го ова на Твитер, направете готов твит и кликнете Потврди.
  6. Претплатете се на каналот во телеграма.
  7. притиснете → Споделете и коментирајте ETH адреса и остави коментар.
  8. притиснете → Внесете ја вашата адреса на паричникот Ethereum и внесете го вашиот Ethereum чанта со поддршка ERC-20.
  9. притиснете → Поднесете.
  • Ќе добиете → 175 Жетони QTC - $75.
Ако ви се допадна оваа содржина, тогаш ве молиме споделете со вашите пријатели на социјалните мрежи, можеби ќе им се допадне! фала:-)