BountyHub - automatizuar Bounty Platform<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">11</span> minuta lexim</span>

BountyHub - automatizuar Bounty Platform11 minuta lexim

Tani ne do të flasim për bujarinë e pabesueshme e platformës të reja gjeneruese të quajtur BountyHub - Bounty automatizuar platformë me një zyrë private, e cila është për t'u habitur në thjeshtësinë e saj dhe dizajn të bukur. Në këtë platformë, ju mund të shpejt dhe me lehtësi mund të fitojnë argumentet dhe cryptocurrency, sepse të gjitha proceset janë automatikisht.

BountyHub - Automatic Bounty Platform, e cila do të shpërblejë shenjat e gjuetarët, për disa veprime dhe ndihmë ICO projekte për të promovuar kompaninë tuaj.

Regjistrimi në një platformë BountyHub

Ndiqni këtë lidhje në faqen zyrtare të internetit: https://airdropics.com/BountyHub

 1. shtypi → Regjistrohu falas.
Shtëpi në BountyHub platformë
fillon e regjistrimit, një platforme BountyHub

2. Shkruani email tuaj.
3. Нажмите → “Unë nuk jam një robot.
4. trokitje e lehtë → MERR KODIN E AUTORIZIMIT.

Regjistrimi gërshet BountyHub
Regjistrimi gërshet BountyHub

5. Shko në email-it tuaj dhe kopjoni kodin.

Kodi për konfirmimin e regjistrimit në platformën BountyHub
Kodi për konfirmimin e regjistrimit në platformën BountyHub

6. Paste kodin në kutinë → Kodi i verifikimit.
7. shtypi → LOGIN.

Kodi konfirmimit Page, një platforme BountyHub
Konfirmo kodin në platformën BountyHub

Ose ju mund vetëm të klikoni mbi të konfirmoj dhe në këtë mënyrë të konfirmuar regjistrimin.

Regjistrimi Konfirmoni në platformën BountyHub
Regjistrimi Konfirmoni në platformën BountyHub

Çdo herë që të hyni në, për të e-mail tuaj gjithmonë do të vijnë kodkalim për të hyrë në site.

Përmbledhje e llogarinë tuaj personale në platformën

 1. Bounty List - një listë e të gjitha mirësitë në dispozicion dhe të mbyllur.
Lista bujari fushata platformë BountyHub
Lista bujari fushata platformë BountyHub

2. Detyrat Komunitetit - këtu ju mund të kryejnë detyra të përdoruesit dhe për të marrë një shpërblim, si dhe duke u ngritur punët e tyre.

Detyrat e komunitetit, një platforme BountyHub
Detyrat e komunitetit, një platforme BountyHub

3. leaderboards - një tryezë nga udhëheqësit në përvojën dhe bilanci.

Fituesit, një platforme BountyHub
Fituesit, një platforme BountyHub

4. Marketplace - këtu ju mund të urdhërojë shërbime të përballueshme për të holla, si edhe si, në qoftë se ju Meskh çfarë ose aftësi, ju mund të postoni rinisë tuaj, për qëllim.

shërbimet dyqan, një platforme BountyHub
shërbimet dyqan, një platforme BountyHub

menu pasqyrë

Në të djathtë ju mund të shihni një pjesë të madhe të menysë, Le të shqyrtojmë se kush jemi në mënyrë.

menu, një platforme BountyHub
menu, një platforme BountyHub
 1. nivelet Dashboard - ky është niveli juaj, ju mund të rrisë nivelin tuaj, blerja paketën e duhur për argumentet BHT.
nivelet, një platforme BountyHub
nivelet, një platforme BountyHub

2. Tjetra, emri juaj i përdoruesit, cilësimet e llogarisë (llogari & mjedis), bauntistom dhe kalimi në mes menaxherit dhe prodhimi.

settings, një platforme BountyHub
Emri i përdoruesit dhe parametrat e përgjithshme mbi platformën BountyHub

3. Profile - Ky është profili juaj.

Informata personale

 • E-Mail - juaj e-mail gjatë regjistrimit.
 • Emri juaj - Emri juaj.
 • Vendi juaj - Vendi Zgjidh.
 • Gjuhe - zgjidhni gjuhën tuaj.
 • gjini - ju mund të zgjidhni gjininë.
 • ditëlindje - shtoni vitin e lindjes.

shtypi → SAVE, për të kursyer.

Rrjete sociale - një rrjet social për t'u lidhur me platformën.

 • Facebook.
 • Instagram.
 • Cicëroj.
 • VK.
 • Linkedin.
 • Google.
profilin e anëtarit dhe social networking për të lidhur, një platforme BountyHub
profilin e anëtarit dhe social networking për t'u lidhur me platformën BountyHub

Tani ju duhet të lidheni me platformë social networking.

Facebook

 1. Klikoni mbi ikonën → Facebook.
 2. Kopjoni këtë post me hashtag.
Lidhja e Facebook në platformë BountyHub
Filloni një lidhje me platformën Facebook BountyHub

3. shkoni në Facebook dhe futur kopjuar shkrimin tuaj në këtë fushë.

Forma për një post me hashtag në me platformën Facebook BountyHub
Fut postin me hashtag në me platformën Facebook BountyHub

4. Klikoni për të publikuar lajme në kasetë tuaj në Facebook24 orë, dhe se pas ishte në krye 5 Mesazhe, si edhe si, të jetë në dispozicion për të gjithë miqtë tuaj.

button blu për të publikuar këtë post me hashtag në platformën Facebook nga BountyHub
Publikojë postin me hashtag në platformën Facebook nga BountyHub

Ose ju mund vetëm të klikoni mbi të MAKE POST dhe të ndajnë këtë post.

Share një post me hashtag në platformën Facebook për BountyHub
Share një post me hashtag në platformën Facebook për BountyHub

Instagram

 1. Klikoni mbi ikonën → Instagram.
 2. Kopjoni këtë post me hashtag dhe ta dërgojnë atë për të ushqyer tuaj të lajmeve në Instagram24 orë, dhe se pas ishte në krye 5 Mesazhe, si edhe si, të jetë në dispozicion për të gjithë miqtë tuaj.
 3. shtypi → NEXT.
Duke u lidhur me platformën Instagram BountyHub
Lidhja fillim në platformë Instagram BountyHub

4. Shkruani lidhje për profilin tuaj Instagram dhe klikoni në shigjeten.

faqe Instagram lidhja në platformë BountyHub
Lidhu me platformën Instagram BountyHub

Cicëroj

 1. Klikoni mbi ikonën → Cicëroj.
 2. Kopjoni këtë post me hashtag dhe ta dërgojnë atë për të ushqyer tuaj të lajmeve në Cicëroj24 orë, dhe se pas ishte në krye 5 Mesazhe, si edhe si, të jetë në dispozicion për të gjithë miqtë tuaj.
 3. shtypi → NEXT.
Duke u lidhur me platformën Twitter BountyHub
Fillimi i lidhjes Twitter platformë BountyHub

4. Shkruani lidhje për llogarinë tuaj Cicëroj dhe klikoni në shigjeten.

Twitter seksioni lidhje platformë BountyHub
Lidhu me platformën Twitter BountyHub

VK

 1. Klikoni mbi ikonën → VK.
 2. Kopjoni këtë post me hashtag dhe ta dërgojnë atë për të ushqyer tuaj të lajmeve në VK24 orë, dhe se pas ishte në krye 5 Mesazhe, si edhe si, të jetë në dispozicion për të gjithë miqtë tuaj.
 3. shtypi → NEXT.
Duke u lidhur me platformën VK BountyHub
Lidhja Fillimi VK platformë BountyHub

4. Shkruani lidhje për profilin tuaj VK dhe klikoni në shigjeten.

VK Connect për platformën BountyHub
VK Connect për platformën BountyHub

Linkedin

 1. Klikoni mbi ikonën → Linkedin.
 2. Kopjoni këtë post me hashtag dhe ta dërgojnë atë për të ushqyer tuaj të lajmeve në Linkedin24 orë, dhe se pas ishte në krye 5 Mesazhe, si edhe si, të jetë në dispozicion për të gjithë miqtë tuaj.
 3. shtypi → NEXT.
Lidhu me platformën LinkedIn BountyHub
Lidhja Fillimi LinkedIn platformë BountyHub

4. Shkruani lidhje për profilin tuaj LinkedIn dhe klikoni në shigjeten.

Lidhu me platformën LinkedIn BountyHub
Lidhu me platformën LinkedIn BountyHub

Google

 1. Klikoni mbi ikonën → Google.
 2. shtypi → Sign in me Google.
Lidheni me platformë BountyHub Google
Lidheni me platformë BountyHub Google

4. ekuilibër - një vend, ku ju mund të shtoni kuletat tuaja kriptovalyutnye.

 1. shtypi → Futeni portofolin.
Faqe të shtuar kripto-kuletat në platformën BountyHub
Filloni duke shtuar purses kriptovalyutnyh për platformë BountyHub

2. portofolin → këtu, shkruani adresën tuaj e-portofolin.
3. Zgjidh Valuta → zgjidhni emrin cryptocurrency.
4. koment → shkruaj atë që një shënim për veten.
5. shtypi → SAVE.

Udhëzime për të shtuar purses kriptovalyutnyh, Platformu i BountyHub
Shto purses kriptovalyutnye në platformë BountyHub

5. tërhiqet Kërkesat - nuk do të jetë kërkesa për tërheqjen e fondeve.

Tërheqjet në platformën BountyHub
Tërheqjet në platformën BountyHub

6. referime mia - kjo është lidhja juaj referimi për të ftoni miqtë.

Referral lidhje, një platforme BountyHub
Referral lidhje, një platforme BountyHub

7. Mesazhet / Cats - Postimet tuaja.

mesazhet private, një platforme BountyHub
mesazhet private, një platforme BountyHub

8. pagesat - kuletat për pagesat.

Kuleta për platformën pagesave BountyHub
Kuleta për platformën pagesave BountyHub

9. Contracts — ваши контракты.

Контакты, një platforme BountyHub
Контакты, një platforme BountyHub

10. My orders — ваши заказы.

Раздел заказов, një platforme BountyHub
Заказы, një platforme BountyHub

11. Your exp. points — это ваши очки опыта, которые вы зарабатываете, пользуясь платформой и они повышают ваш уровень.

Очки опыта, një platforme BountyHub
Очки опыта, një platforme BountyHub

12. BUY BHT — вы можете купить токены BHT, для личного использования.

Blerja e Tokeneve BHT, një platforme BountyHub
Blerja e Tokeneve BHT, një platforme BountyHub

13. Wiki - njohuri baze, ku mund të njiheni lehtësisht dhe lehtë me platformën dhe me të gjithë përbërësit.

Njohuri baze, një platforme BountyHub
Njohuri baze, një platforme BountyHub

14. Shtyp Janë azhurnime të platformës.

Lista e azhurnimeve, një platforme BountyHub
Lista e azhurnimeve, një platforme BountyHub

këshill

Mos harroni për të lidhur rrjetet tuaja sociale parametrat, në mënyrë që sistemi të llogarisë punën tuaj të bërë.

Krijoni dhe shtoni të gjitha cilësimet Wallet mundur kriptovalyutnye, këto kuletat, ju automatikisht do të merrni argumentet dhe projektet cryptocurrency, pas përfundimit të fushatës Bounty.


përmbledh

Kështu që e kuptuam vjelësin tjetër të bujarisë, për argumentet automatike Fituar dhe cryptocurrency. Kjo është një platformë mjaft e re, me patate të skuqura dhe ide të reja, në mënyrë që, ju do të jetë i zënë. Të fala dhe fitimet 🙂


Sign up në platformën BountyHub: https://airdropics.com/BountyHub


Krijoni Portofolin Ethereum  MyEtherWallet


Nese ti mendon, që një dhuratë e një platforme nuk do të jetë e mjaftueshme, Ju sjell në vëmendjen tuaj, nje me shume, për të siguruar bountyhunter

Nëse ju ka pëlqyer këtë përmbajtje, atëherë Ju lutemi të ndajnë me miqtë tuaj në rrjetet sociale, ndoshta ata si! falemnderit:-)