BountyHub - Platform kostum Otomatis<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">11</span> минут чтения</span>

BountyHub - Platform kostum Otomatis11 минут чтения

Сейчас мы поговорим о невероятной баунти платформы нового поколения под названием BountyHub - platform kostum otomatis kalayan akun pribadi, которая удивляет своей простотой и приятным дизайном. На этой платформе можно легко и просто заработать токены и криптовалюты, ведь все процессы происходят автоматически.

BountyHub — автоматическая баунти платформа, которая будет вознаграждать токенами баунти-хантеров, за определённое действие и помогать ICO проектам продвигать свою компанию.

Pendaptaran dina platform anu BountyHub

Перейдите по этой ссылке на официальный сайт: https://airdropics.com/BountyHub

  1. pencét → Sign Up For Free.
Главная страница на платформе BountyHub
Начало регистрации, на платформе BountyHub

2. Lebetkeun surélék anjeun.
3. Нажмите → “Я не робот.
4. Tepok → GET AUTHORIZATION CODE.

Регистрация на платформе BountyHub
Регистрация на платформе BountyHub

5. Перейдите в свою электронную почту и скопируйте код.

Код для подтверждение регистрации на платформе BountyHub
Код для подтверждение регистрации на платформе BountyHub

6. Вставьте код в это поле → Confirmation code.
7. pencét → LOGIN.

Страница подтверждение кода, на платформе BountyHub
Подтвердить код на платформе BountyHub

Или же вы просто можете нажать на CONFIRM и тем самым подтвердить регистрацию.

Подтвердить регистрацию на платформе BountyHub
Подтвердить регистрацию на платформе BountyHub

При каждом входе в систему, к вам на почту всегда будет приходить код-пароль для входа на сайт.

Обзор личного кабинета на платформе

  1. Bounty List — список всех доступных и завершённых баунти.
Список баунти кампаний на платформе BountyHub
Список баунти кампаний на платформе BountyHub

2. Community Tasks - di dieu anjeun tiasa ngalaksanakeun tugas pangguna sareng nampi pahala pikeun ieu, ogé nyieun tugas anjeun sorangan.

Tugas Komunitas, на платформе BountyHub
Tugas Komunitas, на платформе BountyHub

3. Pamimpin Nyaéta pangalaman leaderboard sareng kasaimbangan.

Leaderboard, на платформе BountyHub
Leaderboard, на платформе BountyHub

4. Pasar - di dieu anjeun tiasa mesen jasa anu berpatutan artos, jeung, lamun aya kaahlian, anjeun tiasa masangkeun resume anjeun, pikeun nampi tatanan.

Toko Toko, на платформе BountyHub
Toko Toko, на платформе BountyHub

Tinjauan Menu

Di beulah katuhu anjeun tiasa ningali bagian anu lega dina ménu., anu ayeuna urang bakal nganalisis dina raraga.

Menu, на платформе BountyHub
Menu, на платформе BountyHub
  1. Tingkat Dashboard - ieu tingkat anjeun, вы можете повысить свой уровень, купив соответствующий пакет за токены BHT.
Уровни, на платформе BountyHub
Уровни, на платформе BountyHub

2. Далее ваше имя пользователя, настройки аккаунта (Account & Setting), переключение между баунтистом и менеджером и выход.

Setélan, на платформе BountyHub
Имя пользователя и общие настройки на платформе BountyHub

3. Profile — это ваш профиль.

Personal Information

  • E-Mail — ваша почта при регистрации.
  • Your Name — ваше имя.
  • Your country — выберите страну.
  • Language — выберите язык.
  • Gender — можете выбрать пол.
  • Birthday — добавьте год рождения.

pencét → JIMAT, для сохранения.

Social Networks — социальный сети для подключения к платформе.

  • Facebook.
  • Instagram.
  • Twitter.
  • VK.
  • Linkedin.
  • Google.
Профиль пользователя и социальные сети для подключение, на платформе BountyHub
Профиль пользователя и социальные сети для подключение на платформе BountyHub

Теперь вам нужно подключить социальные сети к платформе.

Facebook

  1. Нажмите на значок → Facebook.
  2. Скопируйте данный пост с хештегом.
Подключение Facebook к платформе BountyHub
Начало подключение Facebook к платформе BountyHub

3. Перейдите в Facebook и вставьте ваш скопированный пост в это поле.

Форма для поста с хештегом в Facebook с платформы BountyHub
Вставить пост с хештегом в Facebook с платформы BountyHub

4. Нажмите опубликовать в вашу ленту новостей в Facebook dina 24 часа и чтобы пост находился в топ 5 постов, jeung, чтобы был доступен для всех ваших друзей.

Синяя кнопка для публикации поста с хештегом в Facebook от платформы BountyHub
Опубликовать пост с хештегом в Facebook от платформы BountyHub

Или вы просто можете нажать на MAKE POST и поделиться записью.

Поделиться постом с хештегом в Facebook на платформе BountyHub
Поделиться постом с хештегом в Facebook на платформе BountyHub

Instagram

  1. Нажмите на значок → Instagram.
  2. Tiron postingan nganggo hashtag sareng kirimkeun ka feed anjeun Instagram dina 24 часа и чтобы пост находился в топ 5 постов, jeung, чтобы был доступен для всех ваших друзей.
  3. pencét → TERAS.
Sambungkeun Instagram ka platform BountyHub
Mimitian nyambungkeun Instagram ka platform BountyHub

4. Lebetkeun tautan kana profil anjeun Instagram teras klik kana panah.

Halaman anu nyambungkeun Instagram ka platform BountyHub
Sambungkeun Instagram ka platform BountyHub

Twitter

  1. Нажмите на значок → Twitter.
  2. Tiron postingan nganggo hashtag sareng kirimkeun ka feed anjeun Twitter dina 24 часа и чтобы пост находился в топ 5 постов, jeung, чтобы был доступен для всех ваших друзей.
  3. pencét → TERAS.
Nyambungkeun Twitter ka BountyHub Platform
Mimiti nyambungkeun Twitter ka platform BountyHub

4. Lebetkeun tautan kana rekening anjeun Twitter teras klik kana panah.

Bagéan anu nyambungkeun Twitter ka platform BountyHub
Sambungkeun Twitter ka platform BountyHub

VK

  1. Нажмите на значок → VK.
  2. Tiron postingan nganggo hashtag sareng kirimkeun ka feed anjeun VK dina 24 часа и чтобы пост находился в топ 5 постов, jeung, чтобы был доступен для всех ваших друзей.
  3. pencét → TERAS.
Sambungkeun VK ka platform BountyHub
Ngamimitian nyambungkeun VK ka platform BountyHub

4. Lebetkeun tautan kana profil anjeun VK teras klik kana panah.

Sambungkeun VK ka platform BountyHub
Sambungkeun VK ka platform BountyHub

Linkedin

  1. Нажмите на значок → Linkedin.
  2. Tiron postingan nganggo hashtag sareng kirimkeun ka feed anjeun Linkedin dina 24 часа и чтобы пост находился в топ 5 постов, jeung, чтобы был доступен для всех ваших друзей.
  3. pencét → TERAS.
Nyambungkeun LinkedIn ka Platform BountyHub
Mimitian nyambungkeun LinkedIn ka platform BountyHub

4. Lebetkeun tautan kana profil anjeun LinkedIn teras klik kana panah.

Sambungkeun LinkedIn ka platform BountyHub
Sambungkeun LinkedIn ka platform BountyHub

Google

  1. Нажмите на значок → Google.
  2. pencét → Asup kalayan Google.
Sambungkeun Google kana platform BountyHub
Sambungkeun Google kana platform BountyHub

4. Kasaimbangan - tempat ieu, dimana anjeun tiasa nambihan dompét cryptocurrency anjeun.

  1. pencét → ADD WALLET.
Halaman anu nambihan dompet crypto ka platform BountyHub
Mimitian nambihan dompet cryptocurrency kana platform BountyHub

2. WALLET → lebetkeun alamat dompét anjeun di dieu.
3. Pilih Mata Uang → milih nami cryptocurrency.
4. Komentar → nyerat sababaraha catetan kanggo diri anjeun.
5. pencét → JIMAT.

Pitunjuk pikeun nambihan dompét cryptocurrency, pikeun platform BountyHub
Tambihkeun dompét cryptocurrency kana platform BountyHub

5. Panjaluk mundur - bakal aya pamundut pikeun mundur dana.

Ditarik dana di platform BountyHub
Ditarik dana di platform BountyHub

6. Rujukan kuring - ieu mangrupikeun tautan rujukan anjeun pikeun ngondang rerencangan.

Tautan rujukan, на платформе BountyHub
Tautan rujukan, на платформе BountyHub

7. Pesen / Ucing - pesen anjeun.

Pesen Pribadi, на платформе BountyHub
Pesen Pribadi, на платформе BountyHub

8. Pangmayaran - dompét pikeun pangmayaran.

Dompét pikeun pamayaran dina platform BountyHub
Dompét pikeun pamayaran dina platform BountyHub

9. Kontrak - kontrak Anjeun.

Rincian kontak, на платформе BountyHub
Rincian kontak, на платформе BountyHub

10. Paréntah kuring - pesenan anjeun.

Pesenan Bagéan, на платформе BountyHub
Pesenan, на платформе BountyHub

11. Exp anjeun. poin - ieu mangrupikeun poin pangalaman anjeun, anu anjeun earn, nganggo platform na aranjeunna ningkatkeun tingkat anjeun.

Pangalaman Titik, на платформе BountyHub
Pangalaman Titik, на платформе BountyHub

12. Mésér BHT - anjeun tiasa mésér token BHT, keur dianggo pribadi.

Meuli TIKT BHT, на платформе BountyHub
Meuli TIKT BHT, на платформе BountyHub

13. Wiki - dasar dasar, dimana anjeun tiasa gampang sareng gampang akrab dina platform sareng sadaya komponén.

Dasar Pangaweruh, на платформе BountyHub
Dasar Pangaweruh, на платформе BountyHub

14. Kaluaran Parobihan anu parobihan.

Daptar pamutahiran, на платформе BountyHub
Daptar pamutahiran, на платформе BountyHub

Tip

Ulah hilap nyambungkeun jaringan sosial anjeun dina setélan, ku kituna sistem tiasa ngitung karya anjeun dilakukeun.

Nyiptakeun sareng nambihan sadayana kamungkinan dompét cryptocurrency dina setélan, ka dompet ieu, Anjeun bakal otomatis nampi token proyék sareng cryptocurrencies, saatos parantosan kampanye kurnia.


Kuring nyimpulkeun

Sangkan urang ngira panén bounty salajengna, dina penghasilan otomatis token sareng cryptocurrencies. Ieu mangrupikeun platform anu lumayan., kalayan chip anyar sareng ideu, jadina, anjeun bakal ngagaduhan hal anu dilakukeun. Nasib sareng kauntungan 🙂


Ngadaptar dina platform BountyHub: https://airdropics.com/BountyHub


Jieun Ethereum Dompet  MyEtherWallet


Upami anjeun pikir, yén salah sahiji platform kaseueuran moal cekap, Abdi ngarepkeun anjeun, hiji deui, pikeun ngamankeun BountyHunter

Upami anjeun resep kana kontén ieu, maka punten bagikeun ka babaturan anjeun dina jaringan sosial, meureun aranjeunna bakal resep! hatur nuhun:-)