Turma 1 - një projekt investimi në marketingun në rrjet<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">16</span> minuta lexim</span>

Turma 1 - një projekt investimi në marketingun në rrjet16 minuta lexim

Përshëndetje të gjithëve! Сегодня у нас есть возможность познакомиться с невероятно крутым бизнес проектом, me të drejtë Turma 1, который изменит маркетинговую индустрию в прибыльную и стабильную структуру.

Turma 1 — это глобальный международный краудфандинговый проект из Испании, который поможет партнёрам, нарастить огромное сообщество в индустрии онлайн-развлечений, игровой индустрии, туризма и многое другое, предлагая людям различные акции от партнёров-компаний, для стабильного заработка в сетевом маркетинге.

Логотип и сайт Проекта CROWD 1, с партнёрскими сетями
Логотип и сайт Проекта CROWD 1, с партнёрскими сетями

Informacion i pergjithshem

Turma 1 — это первый проект, который дает миллионам людей по всему миру, принять участие в одной из крупнейших и прибыльных отраслей в мире онлайн игр и развлечений.

AT 21 веке, компьютерные игры, онлайн игры, мобильные игры, азартные игры, различные онлайн развлечение, заполонили мир своим присутствием, до такой степени, se kjo tashmë është normë dhe klasike e zhanrit.

Stadiume të mëdha mblidhen në qytete dhe vende të ndryshme, ku ka plot lojtarë, luani lojëra të ndryshme, mbledhin audiencën e tyre, dhe fitoni miliona dollarë.

Tashmë fluksi i parave në industrinë e lojrave, ka mbaruar $170 miliardë:

 • Lojëra mobile - 50% - $85 miliardë.
 • PC - 20% - $34 miliardë.
 • Console - 25% - $42.5 miliardë.
 • Pjesa tjetër janë 5% - $8.5 miliardë.

Dhe të ardhurat nga Kumari (lojërat e fatit) - është më shumë se $60 miliardë.

Statistikat e industrisë së lojërave për 2019 vit
Statistikat e industrisë së lojërave për 2019 vit

Kompanitë e lojërave partnere dhe argëtuese, si dhe zhvilluesit e lojërave, të cilët bashkëpunojnë me Turma 1, все они заинтересованы в сообществе и выплачивают комиссионные проекту Turma 1, таким образом экономят деньги на рекламе и получают базу посетителей.

projekt Turma 1 получает долю от рекламы, азартных игр и других онлайн развлечений с компаний-партнёров, на которые люди тратят свои деньги, чтобы приобрести, те или иные предметы и услуги.

Всё просто, клиенты приходят на игровые платформы партнеров в Turma 1, на которых размещены тысячи игр любой тематики и жанра, пользователи начинают, играть в разные игры, покупать внутриигровые предметы, оплачивать услуги, bleni monedha të ndryshme, patate të skuqura, kapele, armë, çdo lëkurë karakteri, nivelet, përmirësime, kristalet etj, këto para u shpërndahen të gjithë investitorëve, domethënë për ne, në formën e dividentëve në aksionet që kemi blerë, ndërmarrje të ndryshme.

AT Turma 1 Ju mund të fitoni duke investuar në kompanitë partnere më fitimprurëse, которые предлагают свои акции, në të njëjtën kohë bën të mundur ndërtimin e strukturës së saj dhe marrjen edhe më shumë.

Modeli i marketingut Turma 1, konsiston në shitjen e aksioneve të kompanive të ndryshme partnere, të cilën ajo promovon dhe promovon në internet, dhe të gjithë do të jenë në gjendje të blejnë blloqe aksionesh dhe të marrin dividentë në baza tremujore.

Me fjalë të thjeshta, Turma 1 Shtë një projekt që promovon lojëra kompjuterike dhe celular, argëtim në internet bixhozi dhe punon si një program bashkëpunëtor, ku mund të merrni një të ardhur të qëndrueshme pa ftuar askënd, por nëse e ftoni, do të merrni edhe më shumë.

Ju do të zotëroni të drejtat e aksioneve, në këtë rast, është nga rrjetet e bashkëpunëtorëve Miggster dhe AffilGO, kjo do t'ju japë pagesa tremujore në llogarinë tuaj Turma 1, dhe në të ardhmen, këto aksione do të renditen në bursën botërore, ku mund të tregtosh këto aksione, për të marrë fitime.

Të gjitha rrjetet e bashkëpunimit të projektit, do të renditet në një pjesë të vetme të projektit të quajtur Turma 1 SHPËRBLIMET, dhe për momentin 1 aksioneve vlen 2 euro.

Projekti Turma 1, faqe interneti të përgjegjshme, lehtë për tu kuptuar, pa ujë të tepërt, por vetëm faktet, si dhe të jetë atje android dhe iOS Apps, për telefonin celular.

Përdorimi global i internetit, për telefona celularë dhe smartphone të vlerësuar, për 2019 vit, tejkaluar rreth 95%.

Statistikat e tregut celular për 2019 vit
Statistikat e tregut celular për 2019 vit

Përparësitë kryesore të projektit

 • Fitime të qëndrueshme pa ftesa.
 • Sisteme unike të bonusit.
 • Implementimi i një numri të madh të rrjeteve të filialeve.
 • Bashkëpunim me partnerë në industrinë e lojrave.
 • Tërheqja e kompanive partnere të lojërave të fatit në internet.
 • Plani i marketingut cilësor.
 • Biznes i rrjetit i menduar mirë.
 • 18 nivelet në sistemin.
 • 5 nivelet binare të bonusit.
 • Blloqe aksionesh me çmime konkurruese.
 • Pagesa javore për aksionet e kompanisë.
 • Të ardhurat mujore të bashkëpunimit.
 • Pagesat e dividentëve tremujorë.
 • Kartelë vetjake.
 • Tërheqja e fondeve duke përdorur cryptocurrency dhe në një kartë bankare.
 • Получение огромного количества бонусов.
 • Владение правами владельца (Акциями).
 • Собственная биржа проекта.
 • Построение собственной структуры.
 • Две спонсорские линии.
 • Получение мгновенных выплат от приглашённых.
 • Онлайн магазин с логотипами проектов.
 • Мобильное приложение для android dhe iOS.
 • Адаптивный веб-сайт.
Общие представления, о проекте CROWD 1
Общие представления, о проекте CROWD 1

Щедрые бонусные системы

Все бонусные системы, в проекте CROWD 1
Все бонусные системы, в проекте CROWD 1

STREAMLINE BONUS

Streamline Bonus — этот бонус, предлагает вам, приглашать людей в вашу структуру, повышать уровень и каждую неделю получать определённое количество акций компаний, të cilat janë në projekt.

Ky bonus ka 20 nivelet dhe për të ecur përpara duhet të ftoni njerëz, kush do të blejë pako në ekipin tuaj.

Prandaj, në këtë mënyrë ju do të pomponi nivelin tuaj dhe do të merrni pagesa të mëdha çdo javë në aksionet e kompanive, nga rrjetet partnere të projektit Turma 1.

Fillimisht ju 1 nivel, ku i merrni falas 2,5 euro në aksione CROWD1 SHPËRBLIMET, çdo javë, duke mos ftuar askënd, por në të njëjtën kohë pasi të duhet të regjistroheni 250 personi.

Ajo funksionon si më poshtë: për shembull, keni ftuar një person në strukturën tuaj dhe ai e bleu 1 Pako e Bardhë, në shumën e 99 euro, pervec kesaj, për të marrë niveli i dytë, pasi të duhet të regjistroheni 10 000 personi nga e gjithë bota, dhe ju menjëherë merrni 2 nivel dhe fitimet tuaja në aksione rriten nga € 2.50 € 5 euro në javë.

Më shumë njerëz që ju ftoni, dhe aq më shumë të ftuarit tuaj blejnë aksione në strukturën tuaj, aq më shpejt rritni nivelin tuaj dhe në përputhje me rrethanat fitoni më shumë.

STREAMLINE BONUS, в проекте CROWD 1
STREAMLINE BONUS, в проекте CROWD 1

binarybONUS

dyjorshpërblim - ky bonus binar nënkupton, shitja e stoqeve të ndryshme për ekipin tuaj, në mënyrë që të mund të merrni një pagesë një herë.

Dmth njerëzit, të cilin e ftoni në strukturën tuaj, duhet të blejë një pjesë të veçantë të aksioneve, në mënyrë që të mund të merrni një sasi të caktuar shpërblimesh në euro.

Ajo funksionon si më poshtë: nëse i ftuari juaj do të blejë:

 • Bllok i bardhë i aksioneve, atëherë ju merrni → nga € 18€ 36 euro.
 • Bllok i zi i aksioneve, atëherë ju merrni → nga € 54 € 108 euro.
 • Pjesa e Artë, atëherë ju merrni → nga € 144 € 288 euro.
 • Stoku i titaniumit, atëherë ju merrni → nga € 450 €900 euro.

Për të aktivizuar këtë bonus, duhet të keni të paktën dy ftues të sponsorizuar, në komandën binare të djathtë dhe të majtë, gjithashtu kanë pikë 1/3 në të dy skuadrat.

Bonusi binar, bën të mundur hyrjen 3 dele më shumë pagesa për ekipin, ku shumica e shitjeve, sesa në një tjetër.

Të gjitha të ardhurat varen nga kostoja e paketës së zgjedhur., e cila ka një sasi të caktuar pikësh, dhe bilanci i pikëve në ekipet e majta dhe të djathta është gjithashtu i fiksuar, i cili do të llogaritet 1:1, 1:2 dhe 1:3.

Për shembull, në qoftë se ju keni 1000 pikë në ekipin e majtë dhe 4600 pikë në ekipin e duhur, atëherë ju merrni 1000+3000 pikë, dhe 1600 pikë, ju do të qëndroni në ekipin e duhur dhe do të kurseni për gjashtë muaj, пока не появятся баллы в левой команде.

10 баллов → €1.

Чтобы равномерно структурировать ваши команды, как слева так и справа, то вам нужно будет зайти в настройки аккаунта → SETTINGS-Member Placement и поменять приглашение с левой команды на правую, или наоборот.

Бинарный бонус будет выплачиваться → 80% в евро и 20% в правах владельца, то есть в акциях.

BINARY BONUS, в проекте CROWD 1
BINARY BONUS, в проекте CROWD 1
BINARY BONUS, пример баланса 1-3, в проекте CROWD 1
BINARY BONUS, пример баланса 1-3, в проекте CROWD 1

MATCHING BONUS

Matching Bonus — данный бонус выплачивается от доходов вашей команды, в процентном соотношении, на основе бинарного бонуса.

Выплаты происходят в размере 10%, от людей, которых вы пригласили, то есть от активности вашей команды и то какие пакеты покупают их лично приглашённые.

В системе предусмотрены 5 nivelet в глубину, и ваш заработок зависит от вашего купленного пакета и количество лично приглашённых людей.

Вот как это работает, në 5 nivelet:

 1. Если у вас Pako e Bardhë и вы пригласили 4 njeri в свою команду, то с их заработка, вы будете получать → 10%.
 2. Если у вас Чёрный пакет и вы пригласи 8 personi, то с их заработка и дохода от их команд, вы будете получать → 10%+10%.
 3. Если у вас Чёрный пакет и вы пригласи 12 personi, то с их заработка и дохода от их команд, вы будете получать → 10%+10%+10%.
 4. Если у вас Золотой пакет и вы пригласи 16 personi, то с их заработка и дохода от их команд, вы будете получать → 10%+10%+10%+10.
 5. Если у вас пакет Титан и вы пригласи 20 personi, то с их заработка и дохода от их команд, вы будете получать → 10%+10%+10%+10%+10%.

То есть получается так, что вы получаете 10% дохода, në varësi të paketës tuaj dhe një numri të caktuar të njerëzve të ftuar, dhe 10% nga njerëzit e ekipit tuaj dhe kështu me radhë deri në zinxhir, në 5 nivel.

Tani imagjinoni se sa njerëz mund të jenë në strukturën tuaj dhe çfarë të ardhurash të mëdha mund të merrni.

MATCHING BONUS, в проекте CROWD 1
MATCHING BONUS, в проекте CROWD 1

Nivelet e rrjetit

Nivelet e rrjetit - kjo është shtresa juaj e rrjetit në sistem, me të ardhura të mbetura afatgjata, ku do të pomponi nivelin tuaj dhe fitimin nga pishinat.

vetëm 18 nivelet në sistem, изначально ваш нулевой уровень называется “fillestar, он будет повышаться по мере вашей активности и приглашения людей в вашу структуру.

Уровень достигается при получении определённого количества баллов, от приглашённых вами людей.

Доходы вы будете получать в логической последовательности, исходя из вашего уровня, например если вы на 1-м уровне, вы будете получать доход от 1-го пула etj.

Ajo funksionon si më poshtë, nga 1-18 nivelet:

1. Team Leader - 1 звезда → 500 баллов – доход от 1 пула.
2. Team Leader - 2 звезды → 1000 баллов – доход от 2 пула.
3. Team Leader - 3 звезды → 2500 баллов – доход от 3 пула.


4. Coordinator - 1 звезда → 5000 баллов – доход от 4 пула.
5. Coordinator - 2 звезды → 10 000 баллов – доход от 5 пула.
6. Coordinator - 3 звезды → 25 000 баллов – доход от 6 пула.


7. Manager- 1 звезда → 50 000 баллов – доход от 7 пула.
8. Manager- 2 звезды → 100 000 баллов – доход от 8 пула.
9. Manager- 3 звезды → 250 000 баллов – доход от 9 пула.


10. Director- 1 звезда → 500 000 баллов – доход от 10 пула.
11. Director- 2 звезды → 1 000 000 баллов – доход от 11 пула.
12. Director- 3 звезды → 2 500 000 баллов – доход от 12 пула.


13. President - 1 звезда → 5 000 000 баллов – доход от 13 пула.
14. President- 2 звезды → 10 000 000 баллов – доход от 14 пула.
15. President- 3 звезды → 25 000 000 баллов – доход от 15 пула.


16. Senior President - 1 звезда → 50 000 000 - доход от 16 пула.
17. Senior President - 2 звезды → 75 000 000 - доход от 17 пула.
18. Senior President - 3 звезды → 100 000 000 - доход от 18 пула.

Сетевые уровни, в проекте CROWD 1
Сетевые уровни, в проекте CROWD 1

FEAR OF LOSS BONUS

Fear of Loss Bonus — это бонус страха потери, где вы можете заработать мгновенные вознаграждение за определённый промежуток времени.

После регистрации вам дают 14 ditë, и предоставляют бонус в виде страха-потери, то есть за это время, вам нужно пригласить определённое количество людей, на разные пакеты, чтобы заработать быстрые деньги.

Nga rruga, название бонуса говорит о том, чтобы вы боялись того, что вам дают малое количество времени, и принимали быстрые решение, проявляя активность и приглашали людей, чтобы быстро заработать большие деньги, хотя две недели это нормально:)

Nëse jeni gjatë kësaj periudhe kohe, mos ftoni askënd në ekipin tuaj, ju do të humbni frikën e humbjes së bonusit.

Dhe kjo është se si funksionon:

 • Nëse jeni për 14 ditë ftoj 4 personi dhe të gjithë do të blejnë Pako e Bardhë, atëherë merrni → 125 euro, menjëherë në llogarinë tuaj.
 • Nëse jeni për 14 ditë ftoj 4 personi dhe të gjithë do të blejnë Qese e zeze, atëherë merrni → 375 euro, menjëherë në llogarinë tuaj.
 • Nëse jeni për 14 ditë ftoj 4 personi dhe të gjithë do të blejnë Pako ari, atëherë merrni → 1000 euro, menjëherë në llogarinë tuaj.
 • Nëse jeni për 14 ditë ftoj 4 personi dhe të gjithë do të blejnë Paketa e Titaniumit, atëherë merrni → 3000 euro, menjëherë në llogarinë tuaj.
Frika nga humbja, в проекте CROWD 1
Frika nga humbja, в проекте CROWD 1

Regjistrimi në projektin CROWD 1

Ndiqni lidhjen: https://airdropics.com/CROWD1

 1. Krijoni një emër përdoruesi.
 2. Vendosni këtë pseudonim në këtë fushë Spiritix.
 3. Vendosni emrin tuaj.
 4. Shtoni mbiemrin.
 5. Vendosni adresën tuaj të vërtetë.
 6. Shtoni kodin zip.
 7. Hyni në qytetin tuaj.
 8. Hyni në vendin tuaj.
 9. shtoj Email.
 10. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 11. Fjalëkalimi rishtar.
 12. tik-tak.
 13. shtypi → Regjistrohu.
Regjistrimi në projektin CROWD1
Regjistrimi në projektin CROWD1
Vazhdimi i regjistrimit në projektin CROWD1
Vazhdimi i regjistrimit në projektin CROWD1

Blerja e aksioneve

Tani ju duhet të blini 1 nga aksionet e kompanive, i cili do të shfaqet menjëherë, si hyni në zyrën tuaj.

Projekti parashikon 4 bllok i aksioneve, dhe ja ku janë:

e bardhë - Paketë e bardhë → 99 euro, i cili përfshin:

 • Kursi i Trajnimit të Bronzit - kompleti fillestar.
 • Të drejtat e pronarit - Stoqet në → 100 euro.
 • Drejtoni Bonusin deri në 4 nivel.
 • Përputhja e Bonusit me 1 nivel.

e zezë - qese e zeze → 299 euro, i cili përfshin:

 • Kursi i Trajnimit të Argjendtë - grup themelor.
 • Të drejtat e pronarit - Stoqet në → 300 euro.
 • Drejtoni Bonusin deri në 8 nivelet.
 • Përputhja e Bonusit me 3 nivelet.

ar - Paketë ari → 799 euro, i cili përfshin:

 • Kursi i Trajnimit të Artë - расширенный курс.
 • Të drejtat e pronarit - Stoqet në → 1000 euro.
 • Drejtoni Bonusin deri në 12 nivelet.
 • Përputhja e Bonusit me 4 nivelet.

Platinum - Титановый пакет → 2499 euro, i cili përfshin:

 • Платиновый обучающий курс — профессиональный курс.
 • Të drejtat e pronarit - Stoqet në → 3500 euro.
 • Drejtoni Bonusin deri në 15 nivelet.
 • Përputhja e Bonusit me 5 nivelet.
Пакеты акций, с подробными данными, в проекте CROWD 1
Пакеты акций, с подробными данными, в проекте CROWD 1
 1. shtypi → Select на любой из пакетов.
 2. Выберите метод оплаты → Bitcoin, Ethereum, Gift-подарок, с баланса аккаунта, кредитной картой или банковским переводом.
Оплата пакета различными способами, в проекте CROWD 1
Оплата пакета различными способами, в проекте CROWD 1

pas, как вы произведёте оплату, вы купите пакет акций на определённую сумму, на эти акции вы будете получать дивиденды, каждые 3 месяца, duke mos ftuar askënd.

Купить пакет акций, в проекте CROWD1
Купить пакет акций, в проекте CROWD1
Оплатить пакет акций, в проекте CROWD1
Оплатить пакет акций, в проекте CROWD1

Përmbledhje e llogarisë tuaj personale

Рядом с логотипом, нажмите на → стрелочку вниз, ju do të keni tre rrjete bashkëpunëtorë, nga projekti Turma 1.

AffilGO - rrjeti i filialeve nga projekti Turma 1, të cilat do të bashkëpunojnë me kompanitë partnere, duke pasur udhëzime për kumar, si bastet sportive, lotari, kazino dhe të gjitha, çfarë është e lidhur me ta.

Rrjeti i Filialeve AffilGO, в проекте CROWD 1
Rrjeti i Filialeve AffilGO, в проекте CROWD 1

Miggster - ky është një tjetër rrjet partneriteti nga projekti Turma 1, ku do të ftohen kompanitë partnere, për të paraqitur ndonjë llojet e lojërave, nga e thjeshtë dhe e lirë, në kryeveprat botërore në industria e argëtimit, si te PC, kështu për pajisjet mobile.

Rrjeti i Filialeve Miggster, в проекте CROWD 1
Rrjeti i Filialeve Miggster, в проекте CROWD 1

CROWD1 CARD - kjo është një kartë bankare nga projekti Turma 1, të cilat mund t’i porosisni në faqen zyrtare dhe të tërheqni para në çdo ATM, nëpër botë, përfshirë edhe konvertimin e monedhave të njohura të kriptocorve.

Kartat bankare, в проекте CROWD 1
Kartat bankare, в проекте CROWD 1

 1. LAJME - lajmet më aktuale të projektit.
 2. INFO - informacione të ndryshme, në lidhje me marketingun dhe ekonominë e projektit.
 3. NGJARJE - kjo pjesë, të shoqëruara me ngjarje, transmetime në internet dhe lundrime.
 4. bONUS - këto janë të gjitha sistemet e bonusit, të cilat i renditëm pak më lart.
 5. downline - këtu është ekipi juaj sponsorizues, të cilën e ftove në linjën tënde, në anën e djathtë dhe të majtë.
 6. ARSIMI - thotë për normat e parashikuara për secilin aksionar specifik dhe për vetë-edukimin.
 7. NIVELI I Rrjetit Levelshtë niveli i rrjetit tuaj.
 8. Bilanci i llogarisë - gjendja e llogarisë.
 9. C1 PARAQITJE - aksionet e përgjithshme të projektit Turma 1.
 10. Pikat majtas - pikë në ekipin e majtë.
 11. Pikat drejt - pikë në ekipin e duhur.
Përmbledhje e llogarisë tuaj personale, в проекте CROWD1
Përmbledhje e llogarisë tuaj personale, в проекте CROWD1

12. Bonusi i mundshëm - ky është bonusi juaj në euro, të cilat do të merrni nga ekipi juaj.
13. Paketa e tanishme - aksionari juaj aktual.
14. Niveli i rrjedhës - niveli juaj në Përmirësoni shpërblimet.
15. Lidhja juaj e Sponsorit - lidhja juaj e sponsorit.
16. Kalendari i Ngjarjeve — предстоящие мероприятия.

Продолжение обзора личного кабинета, в проекте CROWD1
Продолжение обзора личного кабинета, в проекте CROWD1

17. Fear of Loss Bonus — это прогресс страха потери бонуса и общее время, которое осталось, до потери бонуса.
18. Autumn 2020 Luxury VIP Cruise — это осенний круиз по миру, для тех, кто достиг уровня Director 1-звезда.

Бонусы и подарки за достижения, в проекте CROWD1
Бонусы и подарки за достижения, в проекте CROWD1

19. OFERTA — это разные предложения, от билетов на мероприятия, до банковских карт.
20. Это различные видео-презентации и трейлеры партнёрских сетей.

Различные предложение и видео-презентации, в проекте CROWD1
Различные предложение и видео-презентации, в проекте CROWD1

21. CROWD1 REWARDS — это цена акции проекта в евро, на данный момент.
22. Это будущие круизы в разные страны и предстоящие мероприятия.

Цена акций проекта, будущие круизы и мероприятия, в проекте CROWD1
Цена акций проекта, будущие круизы и мероприятия, в проекте CROWD1

23. Current Streamline Bonus — это ваш текущий уровень в стримлайн бонусе и цена в акциях за неделю.
24. Next Streamline Bonus — это ваш следующий уровень стримлайн бонуса, который вы получите, при следующем достижении.
25. PROGRESS TO NEXT STREAMLINE LEVEL — это процентное соотношение вашего достижения стримлайн бонуса и сколько ещё осталось до следующего уровня.
26. Это глобальные регистрации на карте мира.
27. Members joined after you — это участники которые были зарегистрированы после вас.
28. 50 LATEST SIGNUPS - 50 последних регистраций пользователей по всему миру.

Прогресс Streamline бонуса и регистрации пользователей по всему миру, в проекте CROWD1
Прогресс Streamline бонуса и регистрации пользователей по всему миру, в проекте CROWD1

А теперь, мы с вами разберёмся с общими разделами в выпадающем списке, при наведении курсора на ваше имя пользователя.

 1. Cilësimet — общие настройки, где вам необходимо указать точные данные, чтобы в будущем не было проблем с выводом средств.
 2. My Invite QR — это ваш QR code, для приглашения людей в вашу команду.
 3. UPLOAD KYC — раздел, для загрузки ваших документов, чтобы пройти проверку личности. (Всего лишь нужно: передняя и задняя часть документа, а так-же селфи с документом).
 4. EARNINGS & PAYOUTS — журнал доходов и выплат, по бонусам и очкам.
 5. GIFT CODES — это упакованные подарочные коды пакетов-акций, которые вы можете купить и активировать для себя или подарить вашей команде и знакомым. Kështu që këtu mund të azhurnoni nga një paketë, te një tjetër.
 6. PAGESA NGA WIRE - këtu mund të bëni një transfer bankar nga Evropë dhe më gjerë.
 7. BITCOIN ME VDEKJE - kjo pjesë, ju ndihmojnë të tërhiqni cryptocurrency Bitkoin.
 8. DHNI N TO BANK B - këtu mund të tërheqni para në kartën tuaj bankare.
 9. SUPPORT - këtu mund të njiheni me pyetje dhe përgjigje ose mbështetje kontakti për çdo pyetje.
 10. FATURAT A është kjo Skedar PDF, i cili përmban të gjitha të dhënat tuaja për blerjen e një produkti, paketë ose shërbim.
  Вы можете загрузить данный документ и отслеживать свои действия.
Картинка проекта CROWD 1
Картинка проекта CROWD 1
AliExpress RU&CIS

Fakte interesante

 1. Turma 1, является одним из крупных проектов компании Impact Crowd Technology, который официально зарегистрирован в Испании и имеет свой налоговый номер.
 2. Практически все расчёты и транзакции происходят с помощью валюты euro, не считая криптовалют.
 3. Turma 1, можно считать PR-проектом, то есть рекламным агентством, который набирает сообщество, для продвижение различных крупных компаний в игровой индустрии, гемблинге и так далее, и уже создал 2 rrjetet e filialeve, të cilat përfshijnë AffilGO dhe Miggster.
 4. projekt Turma 1, planifikon të krijojë një shumë të madhe në të ardhmen rrjetet e filialeve, në të cilat do të ketë kompani të ndryshme, në fusha të ndryshme, si: turizëm, sport, lojërat e fatit dhe lojrat mobil, pasuri të paluajtshme, ekonomitëdhe shumë më tepër.
 5. CROWD1 SHPËRBLIMET - këto janë aksione të përgjithshme të projektit, nga të gjitha rrjetet e filialeve, dmth, pa marrë parasysh sa kompani partnere ka projekti Turma 1, të gjithë do të jenë në një pjesë të vetme.
 6. Projekti Turma 1, do të ketë shkëmbimin e vet, ku të gjithë përdoruesit mund të tregtojnë aksionet e projektit.
 7. Me arritjen e një niveli të caktuar në sistem, ju merrni VIP-круиз и сможете отправиться в кругосветное путешествие, на корабле.
 8. Так-же в проекте есть собственный мерч — онлайн магазин одежды и многое другое.
Логотип проекта CROWD 1
Логотип проекта CROWD 1

Выводы

Как вы уже могли представить и догадаться, проект Turma 1 действительно, один из лучших маркетинговых направлений в сетевом бизнесе, на данный момент.

projekt Turma 1 будет сотрудничать с самыми перспективными и серьёзными компаниями по всему миру, которые принесут огромные богатства своим партнёрам, а так-же помогут всем желающим почувствовать сетевую свободу и стать не много богаче.

Уникальные уровни, продуманная бонусная система, повышенные награды, выход на мировые биржи, огромное сообщество, ждут всех желающих кто хочет изменить свою жизнь и получить вечное счастье.

Картинка с логотипами и партнёрами, представляющая проект CROWD 1
Картинка с логотипами и партнёрами, представляющая проект CROWD 1

Зарегистрироваться в проекте Turma 1: https://airdropics.com/CROWD1


Вы думаете, что данный материал это конечная цель вашего обогащение и больше ничего нет и не будет? Хочу вас обрадовать и предложить: SuperKopilka - të ardhura pasive me investime minimale

Nëse ju ka pëlqyer këtë përmbajtje, atëherë Ju lutemi të ndajnë me miqtë tuaj në rrjetet sociale, ndoshta ata si! falemnderit:-)