Treasures Crypto - detsentralizovannaya game blokcheyne<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">6</span> menit maca</span>

Treasures Crypto - detsentralizovannaya game blokcheyne6 menit maca

Aji game game kultus lan blokchain sing dingerteni banget Treasures Crypto, kang bakal njupuk jagad iki, katon luhur lan luar biasa lan bakal ngalahake jutaan ati kanthi kaendahane.

Treasures Crypto - game blockchain mobile sing disentralisasi saka perusahaan kasebut Telpon, ing kono nawakake kanggo golek bandha, ngrampungake macem-macem nggoleki, pitakon, lan entuk mbayar Emas, token PHT lan akeh liyane.

Situs web resmi blockchain Crypto Treasures
Situs web resmi blockchain Crypto Treasures

Pass Registrasi

  1. Tindakake link kasebut: https://airdropics.com/Crypto-Treasures
  2. Download aplikasi ponsel ing Android utawa iOS.
  3. Во время регистрации введите данный промо-код → 6fb3xspt, и вы получите в подарок бону: 200 emas lan 200 опыта.
Peralatan Crypto lan Treasure Chest
Peralatan Crypto lan Treasure Chest

Game Game

Profil

Ing kene sampeyan bisa ngganti gambar utama, ngerteni tanggal registrasi lan ndeleng statistik umum game.

Lan uga mriksa jumlah:

  • Mbukak kothak.
  • Kanca-kanca sing diundang.
  • Pengalaman.
  • Rampung nggoleki.
  • Mbukak ngurmati.

Emas

Mata uang game, sing bisa sampeyan entuk:

  • Rampung tugas.
  • Go nggoleki.
  • Mbukak dada.
  • Tuku ing toko.
  • Watch Video Promosi.

PHT

Tandha blockchain TRON (Бывший → Ethereum), standar TRC-10, saka proyek Telpon, sing bisa ditemokake:

  • Mbukak dada.
  • Ngrampungake tugas.
  • Pass nggoleki utawa kuis.
  • Ngedol utawa tuku ing bursa cryptocurrency.

XP

Pengalaman sampeyan, sing nambah level sampeyan sajrone dolanan.

Pengalaman bisa entuk:

  • Nemokake Dada Crypto.
  • Pass nggoleki utawa kuis.
  • Main game mini.

Quests

Iki macem-macem tugas., sampeyan mbayar mbayar 3 PHT lan ngrampungake kabeh tugas sing dibutuhake, sawise sampeyan nampa Pengalaman lan Emas.


Klik ing burger (telung baris) ing pojok sisih tengen lan sampeyan bakal bisa ndeleng dhaptar bagean sing mudhun:

  • Papan Pangguna - leaderboard.
  • Transaksi - statistik penghasilan PHT, saka pertambangan awan.
  • Ngundang kanca - iki link afiliasi sampeyan, kanggo ngundang kanca.
  • Kapten - iki mbayar paket layanan, ing ngendi sampeyan ditawani dadi kapten ing 1 taun, lan entuk hadiah kaping pindho.
  • News - warta saka proyek kasebut.
  • Aplikasi PHT Liyane - game liyane, saka perusahaan Telpon.
  • Kode rahasia - kadang, proyek kasebut menehi kode, saka Emas utawa Cryptocurrencies, lan ing kene sampeyan bisa ngetik kode rahasia, kanggo entuk hadiah.
  • Tantangan - kompetisi dipanggoni ing kene, kanggo macem-macem hadiah lan penghargaan.
  • EMAS GRATIS - ing kene sampeyan bisa nindakake tugas sing beda, lan entuk luwih gratis Emas.
  • Ikon pamuter - ing kene sampeyan bisa nonton iklan video lan nampa dening 50 Emas, kanggo saben video.
  • Gear Apa setelan:
    - VOLUME - volume.
    - GAME SHARE - nuduhake game.
    - METU - output.
    - NGANGKA - Dhukungan layanan.
    - NATE - rate game ing Google Play.
    - INFO - jaringan sosial, situs web resmi lan FAQ dolanan.
Logo perusahaan telponum, c игрой Treasure Crypto
Logo perusahaan telponum, c игрой Treasure Crypto

SHOP

Iki toko., ing ngendi sampeyan bisa tuku macem-macem piranti.

Ana:

CUKAI RAWATAN - bandha bandha, sing bisa dibukak, sanalika sawise tuku, tanpa ana kunci:

  • SILING - dada salaka.
  • EMAS - dada emas.
  • KHUSUS - dodo khusus.

KHUSUS - layanan lan tawaran kanggo tuku, kanggo dhuwit nyata:

  • Mbusak Ads - ora ana iklan sajrone dolanan.
  • 50 Spins - jumlah puteran helm, kanggo njupuk pindho Emas lan PHT.
  • Ruby - rubah, lambang kanggo mbukak bandha ing Treasure Badhak Patch.

EMAS - emas, itungan game, sing bisa tuku dhuwit nyata.

GAMBAR PROFIL CRYPTO - logo cryptocurrency kanggo profil.

Dodo bandha, в игре Treasures Crypto
Dodo bandha, в игре Treasures Crypto

Dada kayu ing islet

Dodo mbukak karo 300 dhuwit recehan emas, ing ngendi sampeyan bisa tiba ngurmati kaya: Emas, token PHT, macem-macem barang, lencana, token proyek saka mitra game, lan sing paling penting, sampeyan bisa dadi pemilik cryptocurrency Bitcoin, Ethereum, Ripple lan penghargaan liyane.

Dada islet blockchain

iku dodo blockchain kanthi bandha, sing bisa tuku 500 Token PHT lan entuk jumlah token lan cryptocurrencies liyane, bebarengan karo emas lan penghargaan liyane.

A rock, gunting, ing kertas

Klik ing billboard pisanan ing sudhut kiwa ngisor, lan sampeyan bakal mlebu menyang game mini: watu, gunting, ing kertas.

Puter lan gratis Emas.
  • penet → Miwiti lan muter karo robot kasebut, menyang 10 saka game, ing 3 nyoba.
  • Yen sampeyan menang, njaluk → 50 Emas, lan yen sampeyan kelangan, sampeyan dijamin pilih munggah → 10 Emas.
  • Sawise iku, piye carane muter, wektu bakal ditampilake 20 jam, sawise iku, bisa muter lan nampa maneh Emas.
  • Sajrone dolanan, kadang iklan bakal katon.

WHEEL

penet ing papan reklame nomer loro ing sudhut kiwa ngisor, ing endi sampeyan bakal mbukak helm kapal lan sampeyan bakal mlebu menyang game mini warna telung.

Kembar, muter lan njaluk gratis Emas.
  • Ana telung warna → ijo, abang lan kuning.
  • penet → Spin lan yen tiba ijo warna, banjur njaluk 20 Emas, yen kuning warna banjur 15 Emas, nanging abang warna bakal menehi sampeyan 5 token PHT.
  • Saben 20 jam, padha menehi sampeyan 40 nyoba, kanggo njupuk Emas.
  • Iklan mesthi wae bakal katon.

Mangkono uga saka ndhuwur, ana kesempatan kanggo tuku Spins ing toko, tikel ping pindho panrimo Emas lan PHT nalika nggulung helm utawa bisa dituku 2x kanggo Emas, sing uga ngaktifake ganjaran dobel.

CRYPTO

Yellows ing papan tulis, ing pojok sisih tengen ngisor lan sampeyan bakal nemokake dhewe ing pulo sing warni kanthi ngurmati.

CUKAI PATCH BADGE - papan ndhelik, sing bisa dibukak, ngempalaken lencana kabeh, lan entuk jumlah sing akeh Emas, Pengalaman lan token PHT.
- Blumbang hadiah - ana kontes mini ing kene, kang diisi ulang ing 5 token PHT, saben-saben sampeyan mbukak Dada blockchain pangguna sembarang ing game lan, sing pertama ngumpulake lencana tembelan ing cache kanthi bandha kasebut, bakal nampa kolam renang hadiah kabeh kanthi token PHT.

Shovel - ing kene sampeyan bisa nggali dada Ing emas lan Cryptocurrencies kanggo 8, 16 utawa 24 jam, karo shovel.

WALLETS - dompet sampeyan, ing ngendi macem-macem token lan cryptocurrencies, sawise mbukak dhadha, ing ngendi sampeyan bisa narik aset crypto menyang dompet kasebut, lan ana statistik kanggo saben koin, kanthi katrangan rinci babagan proyek lan ijol-ijolan crypto ing ngendi sampeyan bisa perdagangan karo dheweke.


Dagang Treasure Crypto, в игре Treasures Crypto
Dagang Treasure Crypto, в игре Treasures Crypto

Uga ing perusahaan Telpon isih ana sawetara aplikasi seluler, sing sesambungan karo saben liyane:

  1. Entuk Entuk PHT - pertambangan awan maya gratis PHT, ing wektu nyata. При регистрации, введите данный код → 6fb3xspt, и вы получите: 200 token PHT.
  2. Planet Crypto - game padha, sing padha karo Treasures Crypto, mung ing gambar ruang lan ekstraksi kristal sing unik, Sampeyan bisa tuku lan mbukak kabeh dada sing padha lan nampa macem-macem token lan cryptocurrencies. Во время регистрации, введите данный код → nxutx6cq, чтобы получить: 200 кристаллов lan 200 XP-опыта.
  3. CO2 Cards - ing game iki sampeyan ditawani entuk mata uang game O2 (oksigen), main game mini, ngrampungake tugas, mbukak kothak crypto, nampa token lan cryptocurrencies sing beda, uga kesempatan sing luar biasa, помочь сократить реальные выбросы CO2, чтобы защитить тропические леса Amazons в Бразилии и очистить Segara saka plastik ing urip nyata, thanks kanggo penggalangan dana karo token PHT. Во время регистрации, введите данный код → cfm2kpss, который принесёт вам бонус → 200 монет O2 lan 200 XP-опыта.
  4. Nyambungake Crypto 3 - game liyane sing gampang lan prasaja, sing ana gandhengane karo ruangan, ngendi sampeyan kudu nyambungake 3 utawa dhuwit recehan cryptocurrency liyane podho rupo, kanggo ngrampungake misi, level munggah lan entuk token PHT.
  5. Jeblugan meriam - game mobile, bedhil kapal, sing kudu ditembak ing kapal obah supaya gratis Emas.
  6. Peperangan Harta - game siji lan bebarengan karo kapal, sing masing-masing duwe sawetara kesehatan, kekuwatan lan kacepetan, sampeyan kudu nembak mungsuh, nggabungake pasukan lan menang.
  7. Kursi Treasure - game apik, ing ngendi sampeyan kudu nggunakake bal kasebut, karo sampeyan bisa menek tangga lan ngumpulake kristal, entuk luwih akeh nilai, mbukak kunci level anyar lan hadiah rahasia, nanging alangan ing bentuk paku bakal nunggu sampeyan ing dalan, sing kudu nyingkiri.
  8. Dompet PHT - pribadi Ethereum dompet token PHT.
Game liyane, saka Phoneum
Game liyane, saka Phoneum

Sing paling menarik, iki, sing meh kabeh game lan aplikasi saka perusahaan Telpon, sampeyan bisa mlebu karo siji akun saka game kasebut Treasures Crypto, nanging ana sawetara game, ing ngendi dibutuhake wewenang, karo mail kapisah anyar.

Game Crypto Treasures ing ponsel lan dada bandha
Game Crypto Treasures ing ponsel lan dada bandha

Ana isih istimewa Portal anggota, sing mbantu gampang narik token proyek sing gampang digayuh Ethereum dompet lan beda cryptocurrencies blockchain liyane, uga nglacak statistik umum ing game.

Saiki mung ndhukung telung aplikasi: Treasures Crypto, Planet Crypto lan Entuk Entuk PHT.
Logo perusahaan telponum, ing gaya ayu
Logo perusahaan telponum, ing gaya ayu

Kesimpulan

Desain game Treasures Crypto apik banget, kanthi antarmuka sing warni, ing ngendi sampeyan duwe wektu sing apik. Dadi, aja lali kesempatan kanggo entuk cryptocurrency ekstra lan nikmati game kasebut..


Ndhaptar ing game Treasures Crypto: https://airdropics.com/Crypto-Treasures


Yen seneng game iki, banjur, sampeyan pengin nambah penghasilan ing game sing padha, nanging kanthi Kripik sing unik, banjur sambutan sampeyan menyang CryptoSoul

Yen disenengi isi, banjur please bareng karo kanca-kanca ing jaringan sosial, Mungkin padha kaya! matur nuwun:-)