Розыгрыш криптовалюты: WTK – $1000<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">1</span> минут чтения</span>

Розыгрыш криптовалюты: WTK – $10001 минут чтения

AliExpress RU&CIS

Wadz - децентрализиран систем на плаќање, кој ќе се справи со kriptovalyutnye плаќања помеѓу купувачот и продавачот, со користење на технологија blokcheyn.

  1. Оди на овој линк: https://airdropics.com/Wadz
  2. Се логирате за користење Е-пошта или Твитер.
  3. Почнам со читање на официјалниот профил Твитер.
  4. марка retweet.
  5. Приклучи се на групата телеграма.
  6. Нажмите “Нравится” на страницу Фејсбук.
  7. Следете канал YouTube.
  8. Следете група Instagram.
  • Ќе добиете → 6 евиденција и шанса да победи 1 од 10 награди, на $100 во Жетони WTK.
Ако ви се допадна оваа содржина, тогаш ве молиме споделете со вашите пријатели на социјалните мрежи, можеби ќе им се допадне! фала:-)