Cara entuk cryptocurrency ing kampanye Airdrop lan Bounty<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">3</span> menit maca</span>

Cara entuk cryptocurrency ing kampanye Airdrop lan Bounty3 menit maca

AliExpress RU&CIS

Kene kita pirembagan babagan free token lan pangentukan cryptocurrency, kayata Airdrop lan Murni, kita bakal nganalisa saben item kanthi kapisah, uga sampeyan bakal sinau babagan carane entuk penghasilan stabil saka cara entuk dhuwit iki.

Airdrop

Airdrop - iki cara paling gampang kanggo golek dhuwit, lan nampa token, cocog kanggo pamula, sing lagi wae wiwit mlebu ing jagad cryptocurrency.

Perusahaan sing nganakake ICO, nggawe distribusi token, sing diarani Airdrop, saengga akeh wong ngerti babagan perusahaan sing nggunakake jaringan sosial lan supaya mbesuk ana panjaluk produk lan apa sing bakal ditindakake ing mbesuk.

Mangkono, akeh wong sing wiwit melu distribusi token kasebut., lan ana PR perusahaan kasebut.

Banjur sawise sawetara wektu, token sing ditampa sajrone distribusi, ing pungkasan ICO, menyang ijol-ijolan, lan sampeyan bisa adol, utawa mangkat suwe, amarga perusahaan mung wiwit berkembang lan durung duwe wektu kanggo berkembang kanthi normal, saengga token kasebut wiwit mundhak rega.

Ana sing kaya ngono Airdrop, endi token sing dipikolehi sawise kabeh tumindak, sampeyan nyimpen ing situs kasebut dhewe ing kabinet, lan sawise lulus ICO, utawa perusahaan bakal ngirim token dhewe, utawa sampeyan dhewe kudu nyopot saka kantor, ngendi sampeyan njaluk dheweke menyang dompet sampeyan, ing kasus iki, sampeyan kudu njlentrehake kabeh sing ana ing grup Telegram perusahaan iki, ing kana sampeyan wis bisa mriksa karo admin, carane entuk token.

Jual token langsung sawise ngetik ijol-ijolan, mesthine sampeyan ora bakal entuk bathi gedhe, wiwit token sing lagi wae mlebu ijol-ijolan, regane sithik banget, nanging yen mangkat suwi, lan yen perusahaan berkembang lan ana panjaluk token, mula token bakal tuwuh regane, lan liwat 2-3 lan sing lan 6-12 wulan, sampeyan bisa entuk dhuwit kanthi apik.

Kabeh gumantung karo perusahaan, produk apa sing digawe, lagi apa, apa sing ditindakake, apa dheweke ngetutake peta dalane, iku kabeh gumantung, kabeh panjaluk token, bakal gumantung karo promosi perusahaan.

Airdrop biasane mbutuhake:

  1. Gawe akun ing Telegram
  2. nggawe Ethereum dompet karo support ERC-20 lan ing kasus langka, dompet saka blokade liyane.  
  3. Mlebu ing jaringan sosial, biasane Facebook lan Twitter.

Kanggo entuk token saka kampanye Airdrop, biasane dibutuhake tumindak ing ngisor iki:

  • Ndhaptar ing situs iki.
  • Konfirmasi surat.
  • Ngenalake Ethereum dompet karo support ERC-20 utawa dompet saka blokade liyane.
  • Langganan Telegram saluran utawa Telegram kamar ngobrol.
  • Ketik kode undhangan menyang obrolan Telegram.
  • Lengganan grup media sosial.
  • Gawe repost, retweet, kaya.

Sawetara kampanye ngirim token menyang dompet liwat 1-2 minggu, sawetara liwat 1-2 saka wulan, utawa sawise lulus ICO.

Dadi, yen sampeyan ora langsung nampa token, aja gupuh, yen sampeyan duwe wektu Airdrop lan ngrampungake kabeh tugas lan yen proyek kasebut ora dadi scam, mula kabeh bakal temtunipun, ojo kuatir.

Murni

Murni - Iki minangka proyek PR lan pariwara, dening ICO kampanye, ing ngendi sampeyan kudu bisa supaya bisa, kanggo njupuk token.

  • Kampanye sing nganakake ICO, bebarengan tumindak lan Murni, yaiku ganjaran kanggo tumindak sosial, mung ing kene sampeyan kudu kerja 1-2 saka wulan, ana kurang, ana liyane, lan kedadeyan nganti pungkasan ICO, kanggo njupuk token.

Karunia biasane dibutuhake:

  1. Profil Forum Cryptocurrency Bitcointalk.
  2. Jaringan sosial sing dipromosikan, biasane Facebook lan Twitter akun - saka 100 pelanggan lan liya-liyane lan akun kasebut wis didaftar sadurunge, biasane saka 3-x wulan, menyang 1 taun iki.
  3. Telegram akun.
  4. Ethereum dompet karo support ERC-20 utawa dompet saka blokade liyane.

Ing BoUnty ana akeh tugas sing bisa dipilih, kanggo nampa token:

  • Apa reposty, retweet, kiriman, tweet, kaya ing jaringan sosial.
  • Lengganan grup utawa saluran ing Telegram.
  • Tarjamahake situs web utawa kertas putih menyang macem-macem basa.
  • Tulis artikel ing macem-macem platform blog.
  • Gawe ulasan video.
  • Melu kampanye langganan ing forum Bitcointalk

Bitcointalk Apa situs sing gegandhengan karo cryptocurrency, token, ICO lan blockchain - Aku menehi saran supaya kabeh wong nggawe profil ing forum iki, amarga, kudu dipromosekake lan ing kana sampeyan bisa takon babagan kapentingan.

Sampeyan kudu terus-terusan ngenteni wektu ing komunitas kasebut Bitcointalklan takon macem-macem babagan cryptocurrency lan sapiturute, dening iki sampeyan bakal nampa Kagiyatan.

Kagiyatan - iki minangka poin kanggo kegiatan, lan saben dina sampeyan bakal nampa siji Kagiyatan,  mboten preduli pira pesen sing sampeyan tulis, sanadyan 100, sanadyan 1000, saben dina kabeh persis entuk Kagiyatan, nanging ora enggal, lan sapisan ing 14 dina, sistem Bitcointalk bakal dianyari lan menehi sampeyan 14 Kagiyatan, kanthi cara iki sampeyan bakal promosi akun ing Bitcointalk

Pembaruan anyar liyane wis katon Merit Minangka hadiah kanggo konten sing berkualitas, sing ngunggulake pangkat sampeyan, sing luwih apik lan luwih apik ing review sampeyan, artikel forum utawa warta, luwih kasempatan entuk Merit saka pangguna.

Aturan umum

  • Laporan kasebut kudu diajukake Bitcointalk, saben minggu, yaiku, laporan minangka repost sampeyan, retweet, kiriman lan tweets, seneng, tangane ngulungake dheweke, marang manajer Murni dicenthang, lan dikreditake karo saham utawa token.
  • Steak kaya poin, ing pungkasan ICO dheweke bakal diowahi dadi token, lan bakal dikirim menyang dompet sampeyan.
  • Ana Murni kampanye akun pribadi, ing ngendi sampeyan kudu ndhaptar ing situs kasebut, ngrampungake tugas lan langsung nampa token proyek.
  • Ing Murni meh saben dina sampeyan kudu nyambut gawe, luwih akeh sing makarya lan luwih akeh tugas lengkap sampeyan, liyane token ing mburi ICO sampeyan bakal entuk.

Ing saben Airdrop utawa Murni ojo lali nambahi Ethereum (ETH) dompet karo support ERC-20 utawa dompet liyane saka blokchain liyane, kanggo mbayar.

Yen sajrone eksekusi Airdrop utawa Murni sampeyan nulis Ethereum dompet ijol utawa dompet liyane, sing ora cocog karo standar utawa blockchain, sing karo 100% sampeyan bisa uga ora bakal mbayar.

Aku menehi saran nggunakake Ethereum dompet kaya:

1. MyEtherWallet.

2. MetaMask.

3. MyCrypto.


Ati-ati!!!

Aja nuduhake kunci cryptocurrency pribadi karo sapa wae, Aja nyimpen ing komputer., tetep ing papan sing aman, luwih disenengi ing drive lampu kilat utawa ngobong menyang disk, luwih becik nulis ing kertas lan ndhelikake ing papan sing aman.

Yen ana sing ngerti kunci pribadi sampeyan ing cryptocurrency sing disimpen, banjur scammer bisa njupuk kauntungan lan nyolong kabeh cryptocurrency sing digawe kanthi hard, mula kudu waspada lan kabegjan kabeh.


Aku ringkesan

Blockchain teknologi, Cryptocurrencies, Token, ICO, IEO, Crypto-Exchange, entuk momentum, lan dadi saya populer, apamaneh saka pungkasane 2017 taun iki, nalika cryptocurrency pisanan Bitcoin prakteke iya $20 000, persis saka wektu iku Airdrop lan Karunia, entuk popularitas sing gedhe tenan, minangka pangembang proyek, dadi kanggo wong ing saindenging jagad.


Priksa manawa maca: wewaler

Yen disenengi isi, banjur please bareng karo kanca-kanca ing jaringan sosial, Mungkin padha kaya! matur nuwun:-)